Business, Documentary, Education, Information, Online Video, Portfolio, Science, Showreel, Technology, Webfilm / Internet

Online marketing volgens Dr. W. Van Dolen – Amsterdam Business School

Marketing is blijvend veranderd door internet. Marketeers kunnen internet niet langer als een aparte wereld zien. Dr. Willemijn van Dolen legt uit dat er een machtsverschuiving te zien is van bedrijven naar consumenten en dat de kracht van groepsactiviteit op internet onomkeerbaar is. Dr.Willemijn van Dolen is universitair hoofddocent Marketing en directeur van de Amsterdam MBA. Dit is een aflevering van De Fascinatie (UvA). Redactie regie interview en montage: Sebastiaan Tuerlings. Productie: UvA-AVC

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail