Business, Corporate, Education, Fiction, Information, NEWS, Portfolio, Promo / Teaser / Clip, Science, Showreel, Technology, Webfilm / Internet

INTENSIVE CARE – ACADEMISCH MEDISCH CENTRUM

Technologie organisatie en mensenwerk gaan hand in hand op de IC. We maakten een fictieve case die de techniek en logistiek toont van de gemoderniseerde Intensive Care afdeling. Waarbij alle ‘highlights’ (voor de medische insiders) herkenbaar aan bod komen. Gemaakt ter gelegenheid van de officiële opening door de minister van Volksgezondheid. Met respect voor een 24/7 bedrijfsvoering hebben we de scene’s gedraaid, en er is natuurlijk (uitsluitend) met figuranten gewerkt. Concept script regie en montage: Sebastiaan Tuerlings. Camera: Turan Oz. Productie: UvA/AMC.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail