Business, Corporate, Documentary, Education, Information, Instruction, Portfolio, Report, Science, Showreel, Training, Webfilm / Internet

WERKEN IN HET VU KINDERZIEKENHUIS – VRIJE UNIVERSITEIT MC

 

Op deze bijzondere afdeling in het VU ziekenhuis werken mensen met hart en ziel. Hoe creëer je in een ziekenhuis de optimale sfeer voor kind en ouders, onder soms moeilijke en voor hen ook emotionele omstandigheden. Deze documentaire geeft een praktische natuurgetrouwe impressie van het werk in het kinderziekenhuis. Met dank aan alle kinderen, ouders en medewerkers van het ziekenhuis draagt de film bij aan een eerlijk beeld van een afdeling die ondanks de goede zaak toch moeite heeft om nieuwe medewerkers aan te trekken. Scenario, interviews, regie en montage: Sebastiaan Tuerlings. Camera: Stefan Bijnen. Productie: VuMC.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment