Art & Culture, Business, Documentary, Education, Fiction, Information, Instruction, Portfolio, Report, Technology, Training

DRUGS NO DEAL – KONINKLIJKE MARINE | MINISTERIE VAN DEFENSIE

Hoe maak je als organisatie duidelijk dat je iets echt NIET wilt, terwijl er in de samenleving een gedoogbeleid is? Voor de Koninklijke Marine deed ik concept scenario en regie van een bijzondere eerlijke en onderhoudende film – met zowel documentaire informatieve als fictieve elementen – om een beroep te doen op ratio en verstand. Met Eddy Zoey om de verschillende elementen te verbinden kon het niet meer stuk met dit voorlichtingsproject. ‘Drugs No Deal’ is onderdeel van de introductieweken voor alle nieuwe militairen bij de Koninklijke Marine. Scenario regie en montage: Sebastiaan Tuerlings. Productie: Ministerie van Defensie.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment