A WAY OF LIFE – DIABETES VERENIGING NEDERLAND
Art & Culture, Classics, Education, Entertainment, Fiction, Information, Instruction, NEWS, Portfolio, Showreel, Television, Training

A WAY OF LIFE – DIABETES VERENIGING NEDERLAND

A Way of Life was mijn afstudeerfilm scenario & regie aan de Filmacademie te Amsterdam. Een bijzonder korte speelfilm project over (het omgaan met) diabetes. Bijna een stripverhaal. Een mix van voorlichting over het omgaan met diabetes en onderliggende psychosociale aspecten. Beiden aanwezig in deze film en vertegenwoordigd door verschillende personages. Gemaakt voor kinderen en volwassenen die meekijken. Let op het frisse jonge acteerwerk van hidde Schols, Eva Duijvestein, Piet Bestebroer, Joost Buitenweg e.a. 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment