Art & Culture, Corporate, Documentary, Education, Information, Online Video, Portfolio, Production, Promo / Teaser / Clip, Showreel, Webfilm / Internet

DE RONDLEIDINGEN – DUTCH NATIONAL OPERA & BALLET

Promo voor online marketing toepassingen op verschillende social media platforms. Opdrachtgever: Nationale Opera & Ballet. Het Nationale Opera & Ballet maakt fantastische grensverleggende voorstellingen van a tot z in eigen huis – van decor- en kostuumatelier tot ververij, hoeden- en schoenmakerij en technische dienst. Elke zaterdag is er een rondleiding voor individuele bezoekers. Deze start bij de hoofdingang van Nationale Opera & Ballet. De rondleiding duurt ongeveer vijf kwartier.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail