Art & Culture, Documentary, Education, Entertainment, Information, Online Video, Portfolio, Report, Showreel, Webfilm / Internet

50 jaar Nationale Opera – Portret van een bezoeker

In het 50-jarig jubilieumseizoen gaat De Nationale Opera op zoek naar bijzondere verhalen van bezoekers. Meneer Blom bezocht in 1965 de eerste Der Rosenkavalier. Nu – 234 voorstellingen later – wordt hij in het zonnetje gezet. Neem een kijkje in het leven van deze trouwe bezoeker en zie zijn enorme archief vol met operageschiedenis!

In our anniversary season we look for special stories of our visitors. Mr. Blom visited the first Der Rosenkavalier in 1965. Now – 234 shows later – he is in the spotlight. Take a look into the life of this faithful visitor and see its huge archive full of opera history!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail