Uit de serie portretten voor Amsterdam IT Circle. Een voorbeeld van hoe we effectief en betaalbaar kleine nuttige films maken voor grote organisaties. Het is een ‘all-in-one’ productie: naast regie deed ik zelf redactie camera geluid en montage.

Story: Yvonne is vanuit ABNAMRO tijdelijk bij KLM gedetacheerd. Deze film laat zien wat het uitwisselingsproject haar en de organisaties brengt. Algemene info: 8 organisaties hebben het initiatief genomen de ‘Vereniging Amsterdam IT Circle’ (AIC) op te richten; hèt kwaliteitsplatform voor organisaties in de regio groot-Amsterdam die eindgebruiker zijn van IT. Het bureau AIC faciliteert en stimuleert de uitwisseling van vraag en aanbod van medewerkers en kennis. Ten behoeve van de inzet van medewerkers begeleidt en adviseert het bureau de leden bij matching en contractuele afwikkeling. Verder initieert en organiseert het bureau events op het gebied van kennisontwikkeling in IT, zoals rondetafelbijeenkomsten, talent meetings, executive diners en CIO-meetings. Iedere deelnemende organisatie benoemt een AIC-coördinator. Deze vertegenwoordigt zijn of haar organisatie binnen de AIC en coördineert alle AIC-aangelegenheden binnen de eigen organisatie.

AMSTERDAM IT CIRCLE – ABNAMRO – KLM Deel 5
(Yvonne van den Goorbergh, ABNAMRO)
Regie: Sebastiaan Tuerlings | Productie: UvA AVC IC
https://amsterdam.it-circle.nl

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment