Deels ‘groen geproduceerd vanaf een stadsfiets draaiden we het documentaire materiaal voor een nieuwe serie korte informatieve films voor de Hogeschool van Amsterdam. De films tonen actuele visies op onderzoek naar alternatieve financieringsvormen, leiderschap en financieel gedrag. De serie is geïnitieerd door het Centre of Applied Science on Economics and Management (CAREM), de onderzoekstak van de HvA.

Sebastiaan Tuerlings
Sebastiaan Tuerlings – shooting for HvA

Panasonic GH4 camera in 96 frames per second mode

Panasonic GH4 camera in 96 frames per second mode

GH4 remote control - easy done on ipad mini inside the car

GH4 remote control – easy done on ipad mini inside the car

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail