Business, Corporate, Information, Portfolio, Training, Webfilm / Internet

AMC OLVG Neonatologie

Een spannende en emotionele periode van intensieve zorg op de afdeling Neonatologie van het AMC (waar te vroeg geboren kindjes als eerste terechtkomen) lijkt bijna voorbij. Hoe gaat de verhuizing van een baby in couveuse tussen het ene en het andere ziekenhuis goed en veilig verlopen. Waar is de familie aan toe op de nieuwe afdeling in het andere ziekenhuis. Zijn er andere regels. Veel vragen. Ouders, familie, vrienden en kennissen hebben behoefte aan steun en duidelijkheid in een mooie maar ook moeilijke periode. Het project is geïnitieerd door verpleegkundigen van het AMC en het OLVG. U ziet hier een fragment uit het 2e deel van de film.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment