Art & Culture, Classics, Education, Entertainment, Fiction, Information, Portfolio, Television, Training

A Way of Life – Diabetes Vereniging Nederland

Uit het filmblik en eindelijk online! Een bijzonder project over (het omgaan met) diabetes. Bijna een stripverhaal. Een mix van voorlichting over het omgaan met diabetes en onderliggende psychosociale aspecten. Beiden aanwezig in deze film en vertegenwoordigd door verschillende personages. Gemaakt door en voor jonge mensen, kinderen, hun vriendjes en ouders die ‘meekijken’. Let op het frisse jonge acteerwerk van hidde Schols, Eva Duijvestein, Piet Bestebroer, Joost Buitenweg e.a.

Crew: D.O.P. Turan Oz, Gaffer Paul Wilens, Productie Danielle Verbeeten, Edit Ellen Verhoeff, Sound Eric Leek, Scenario & Regie Sebastiaan Tuerlings Meer weten? contact@tuerlings.nl

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment