Documentary, Information, Instruction, Portfolio, Technology, Training

Fysieke Belasting – Ministerie van Defensie

Ter ondersteuning van een groot defensie-breed congres met dit thema schreef en regisseerde ik onder productie van de Audiovisuele Dienst Defensie deze voorlichtingsfilm. Doel: het praktisch zichtbaar maken van het thema bij de Landmacht, Marine, Luchtmacht en Marechaussee. Zowel de interviews met de bevelhebbers (en dat je naar huis gaat met het materiaal dat je nodig hebt) als het regisseren van de (vooraf bedachte) actiescènes met helikopters en ander groot materieel waren uitdagingen. Ook voor deze film geldt dat het meeste dat het verhaal verteld in scène is gezet, ‘fictie op de werkvloer’. Daaromheen aangevuld met documentaire (stock)beelden.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment