Business, Information, Portfolio, Promo / Teaser / Clip, Webfilm / Internet

Mijn UvA Promo

Soms doe je als filmmaker een interessante zij-sprong. We hadden een mooi concept voor de verfilming van een clip om de nieuwe studenten portal van de UvA groots te lanceren. Door technische problemen was niet tijdig precies duidelijk hoe de portal er voor de eindgebruiker uit zou gaan zien en konden we ons concept waarbij iemand letterlijk door de website vliegt niet verfilmen. Als alternatief werd door ons deze eenvoudige promo vervaardigd, die zeer effectief en positief als banner op de frontpage van de UvA (in eenmalige auto-start-mode) duidelijk maakte wat er aan zat te komen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment