Business, Classics, Documentary, Fiction, Information, Instruction, Portfolio, Technology, Training

Arbo en Milieu – Koninklijke Marine

Een fantastisch project (1998) wanneer je onbevangen aan een dergelijk onderwerp mag werken als filmmaker! Na een periode van research – zowel op de werkvloer als bij het management – schreef ik een omvangrijk scenario met vertalingen van ingewikkelde beleidsteksten naar verstaanbare werktaal voor de duizenden medewerkers die ‘in de schoolbank en aan de bak moesten’ met een nieuw managementsysteem en een pakket aan werkinstructies.

Visueel gingen we aan de slag om ZICHTBAAR te maken wat eigenlijk alledaags is maar toch niet zo zichtbaar was. De film is (mede) daardoor een combinatie van documentaire fictieve informatieve en educatieve elementen. De productie en techniek was in handen van de Audiovisuele Dienst van het Ministerie van Defensie.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment