Classics, Education, Entertainment, Fiction, Information, Portfolio, Television, Training

A Way of Life (end sequence)

A Way of Life was mijn afstudeerproject ‘scenario & regie’ aan de Filmacademie te Amsterdam. Bijna een stripverhaal. Een bijzonder project met een mix van voorlichting over en de psychosociale aspecten van het omgaan met diabetes. Beiden aanwezig in deze film en vertegenwoordigd door verschillende personages. Met bijzondere karaktereigenschappen. Gemaakt voor jonge mensen, kinderen, hun vriendjes en ouders die ‘stiekum meekijken’. Een mooi project waar veel mensen zich met hart en ziel voor inzetten.

Let op het frisse jonge acteerwerk van hidde Schols, Eva Duijvestein, Piet Bestebroer, Joost Buitenweg e.a.

Klik hier voor de komplete film van 29:45min.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment